17 Юли, 2019 05:14 1 323 0

Юнайтед вади 80 милиона за Милинкович-Савич

  • манчестър юнайтед-
  • милинкович-савич-
  • лацио-
  • сума-
  • преговори-
  • трансфер

Лацио отхвърлили офертата - искат 100 милиона

Юнайтед вади 80 милиона за Милинкович-Савич - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед не се е отказал от идеята да вземе в редиците си халфа на Лацио Сергей Милинкович-Савич. Според информация на “Скай Спорт”, “Червените дяволи” са предложили 80 милиона евро за правата на сърбина, но “Орлите” са отхвърлили тази оферта. Те настояват да получат поне 100 милиона евро, за да се разделят с този футболист.

Изглежда от Лацио леко са намалили претенциите си в сравнение с миналото лято, когато бяха поставили цена в размер на 120 милиона евро за Милинкович-Савич. Сега тя е паднала до 100 милиона евро, но все още е твърде висока за потенциалните купувачи на 24-годишния халф.

Интерес към сръбския национал има и от страна на Ювентус, Пари Сен Жермен и Интер. Към този момент обаче никой от тях не може да постигне разбирателство с шефовете на Лацио.

Милинкович-Савич наскоро подписа нов договор с “Орлите”. Той се обвърза с клуба до 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА