16 Юли, 2019 14:31 2 478 2

Тотнъм отървава Реал Мадрид от Бейл?

  • бейл-
  • оферта-
  • спасяване-
  • кариера-
  • трансфер-
  • тотнъм-
  • реал мадрид

Тотнъм са готови да дадат 50-60 милиона евро за крилото

Тотнъм отървава Реал Мадрид от Бейл? - 1
Снимка: БГНЕС

Гарет Бейл има изход от Реал Мадрид, съобщава “Марка” на водещата си страница днес. Според вестника кандидат за крилото е бившият му клуб Тотнъм, който през миналия сезон достигна до финала на Шампионската лига.

Преди няколко седмици “шпорите” известили мадридчани, че са готови да отправят оферта, за да си върнат уелския национал. Тя би била около 50-60 млн. евро. Въпреки това, оттам уточнили, че не могат да си позволят да плащат на играча заплата в размер на 17 млн. евро годишно с бонуси, колкото той получава в настоящия си отбор. Най-много те могат да му осигуряват половината от сегашното му възнаграждение. Затова в момента всичко зависи от това дали в Реал ще постигнат някаква договорка с Бейл.

Навършващият днес 30 години футболист знае, че не попада в плановете на наставника Зинедин Зидан. Затова той не гледа с лоши очи на завръщане във Висшата лига, особено в град като Лондон и в клуба, в който се изстреля в световния елит и където беше избран за най-добър играч на английското първенство за 2010/11 и 2012/13. Бейл обаче не е готов да се лиши от 3-годишния си договор с Реал, който би му донесъл още поне 50 млн. евро. В клуба знаят, че времето е против тях, тъй като трансферният прозорец в Англия затваря след едва 24 дни. Освен това, заради харчовете си от 300 млн. евро през това лято за нови попълнения, те трябва да продадат ненужните футболисти, сред които са Бейл, Хамес Родригес и Мариано.

От “Марка” направиха анкета в онлайн версията си, където питат феновете на тима дали би била добра сделка да бъде продадено крилото за 60 млн. евро. От 192 хиляди гласували до момента 72% отговарят с “да”. Изданието припомня, че миналата седмица различни медии информираха за интерес към него от страна на Шанхай Шенхуа. Китайският клуб предложил дори по-голяма заплата на Бейл от настоящата му, но без намерението да плаща трансферна сума и затова Реал Мадрид отказал предложението.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    3 1 Отговор
    Харесвам Зидан и като футболист и като треньор! Ама футболист като Гарет Бейл да не ти влиза в плановете а некадърник като Бензама да ти е любимец ми е малко странно!?!?!
  • 2 перес

    1 0 Отговор
    Бейл е прочетен вестник да го дават на Тотнъм и да им целуват ръцете ,за това ,че ще ги отърват от него ,сега главната цел е ПОГБА.
    И трябва да го вземем на всяка цена,а догодина, Мбапе както и Дони ван дее беек