18 Юли, 2019 13:30 1 798 1

Десподов блесна за Каляри

  • десподов-
  • каляри-
  • виченца-
  • контрола-
  • голове-
  • форма

Българският футболист отбеляза два гола за победата с 5:0 над Виченца в контрола

Десподов блесна за Каляри - 1

Най-добрият футболист на България Кирил Десподов се отчете с два гола при победата на Каляри в контролата срещу Виченца. Родният национал започна титуляр за "черно-сините", като отбеляза второто и третото попадение за тима си, който спечели с 5:0.

Нападателят първо удвои 16-ата минута, когато получи топката с гръб към вратата, обърна се рязко и стреля, последва рикошет в бранител, след което топката влезе в мрежата. В 34-ата минута Десподов обра овациите на публиката с фантастичен гол с пета. Бързият футболист засече по страхотен начин центриране на Марко Паяч на първата греда, като с неудобния си ляв крак демонстрира класата си, вкарвайки за 3:0. Минута след това Десподов беше заменен. Преди него опитният ветеран Жоао Педро беше дал аванс на. Каляри от дузпа в 15-ата минута. Останалите попадения в мача бяха дело на Рагатцу (85) и Паволети (89), които се разписаха в последните минути.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    7 0 Отговор
    Браво, дано започнат да го пускат да играе по-често през следващия сезон!