22 Юли, 2019 09:33 1 218 1

Етър успя да препъне и Левски

  • левски-
  • етър-
  • цска-
  • равенство

Двата тима завършиха 0:0

Етър успя да препъне и Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Етър и Левски завършиха при 0:0 в двубой от втория кръг на Еfbet лига във Велико Търново. Домакините стартираха шампионата с 2:2 при гостуването на другия столичен гранд ЦСКА, а сега спряха и "сините" у дома.

Първото полувреме започна с опасност пред вратата на домакините, като Паулиньо центрира опасно, а минути по-късно отново той създаде напрежение пред вратата на Етър.

Домакините поизравниха играта, но по-чистите положения бяха пред тяхната врата. Най-чистата ситуация за гол пропусна Давиде Мариани в 43-ата минута, след като не успя да овладее топката на метри от голлинията и да отправи удар.

Най-активни в началото на втората част бяха не двата отбора, а феновете на Левски, които успяха да спрат двубоя за няколко минути заради пиротехника, образувала димна завеса над терена.

След подновяването на играта Каргас и Паулиньо бяха близо до удар към вратата на Етър от добри позиции, но не се възползваха.

Натискът на "сините" се увеличи и в игра се появиха Дени Алар и Франко Мазурек, като първият можеше да вкара минути след смяната, но прати топката в тялото на вратаря на Етър Христо Иванов.

В игра се появи и Станислав Костов, с което гостите още повече увеличиха натиска си, въпреки което не стигнаха до 100%-ови положения.

Левски остава на трето място в класирането на две точки зад безгрешните Черно море и Лудогорец, докато Етър е в средата на таблицата с 2 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жокей

    3 3 Отговор
    Не можеш да препънеш спънат кон.