Last news in Fakti

24 Юли, 2019 05:16 2 249 1

Милан ще чупи трансферния си рекорд

  • милан-
  • трансфер-
  • рекорд-
  • корея-
  • атлетико мадрид

"Росонерите" искат да привлекат Анхел Корея от Атлетико Мадрид

Милан ще чупи трансферния си рекорд - 1
Снимка: БГНЕС

Милан договори звездата на Атлетико Мадрид Анхел Корея, съобщава "Скай Спорт Италия". Според информацията директорът на "росонерите" Звонимир Бобан е бил в Испания вчера, за да работи по трансфера на крилото.

Първоначално "дюшекчиите" са поискали 55 милиона евро за футболиста, но офертата на италианците била с десет милиона надолу. В крайна сметка Милан и Атлетико са постигнали консенсус на 50 милиона евро и още седем милиона, които могат да дойдат под формата на различни бонуси.

Смята се, че новината е зарадвала много наставника на "червено-черните" Марко Джампаоло, който виждал Корея като идеален партньор на Кшищоф Пьонтек в атака. Според експерта по трансферите на Апенините Джанлука Ди Марцио аржентинецът вече се е разбрал с миланския гранд за личните си условия.

Ако сделката се финализира, Милан ще счупи досегашния си трансферен рекорд. Той датира от 2001 година, когато "росонерите" платиха 44 милиона евро на Фиорентина за португалския плеймейкър Мануел Руи Коща. Вече 18 години Ел Маестро е най-скъпата покупка на италианския клуб.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eblio

    0 2 Отговор
    Samo loko 1926