Last news in Fakti

23 Юли, 2019 13:57 1 461 2

Иван Стоянов: Левски е по-добре от ЦСКА

  • стоянов-
  • състояние-
  • форма-
  • етър-
  • цска-
  • лудогорец-
  • левски

"Но и двата тима отстъпват пред Лудогорец", добави ветеранът

Иван Стоянов: Левски е по-добре от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Опитният футболист на Етър (Велико Търново) Иван Стоянов анализира столичните ЦСКА и Левски пред “Меридиан Мач”. 36-годишният нападател говори на базата на видяното в първите два кръга от efbet Лига, в които Етър записа равенство 2:2 с ЦСКА и 0:0 срещу Левски.

“Малко хора очакваха да не загубим и двата мача, но ние си вярвахме. Аз мисля, че в момента Левски е по-добре от ЦСКА. Вижда се, че при тях има подем, след като преодоляха първия квалификационен кръг в Лига Европа. Според мен от двата мача, срещу ЦСКА стояхме по-добре.

Срещу Левски се наложи повече време да се защитаваме, защото ни принудиха. Иска ми се първенството да е интересно и да има интрига до края както през миналия сезон, но за мен Лудогорец си остава големия фаворит. Нека спечели по-добрият, не искам да посочвам кого аз искам, за да не настройвам никого срещу себе си”, казва Стоянов.

Той е категорично против настройването на феновете срещу Стойчо Атанасов след загубата на ЦСКА от Черно море с 1:3 в събота.

“Вината не се търси на правилното място. Дано нещата се оправят. Мисля, че проблемите и в ЦСКА, и в Лудогорец, не са треньорски”, казва Стоянов, който намеква, че за него проблемът е в чужденците, които мислят само за заплатите си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Киро гела ще сътвори пак някоя интрига към края на първенството! С футболни качества отборчето му пълно с всякакви наемници няма шанс за титла!