Last news in Fakti

24 Юли, 2019 10:26 744 0

Байерн Мюнхен с нова победа в контролите

  • горецка-
  • байерн мюнхен-
  • контрола-
  • милан

Германският колос надделя с 1:0 над Милан

Байерн Мюнхен с нова победа в контролите - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн (Мюнхен) победи Милан с 1:0 в двубой от приятелския турнир International Champions Cup. Срещата се игра в Канзас,а попадението бе дело на Леон Горецка. Това е втори успех за баварците след този над Реал (Мадрид) с 3:1.

Баварците доминираха в двубоя, но се запомниха с много пропуски. Коман, Корентен Толисо и Кимих пропуснаха пред вратата на Милан през първата част, а Калабрия и Чалханоолу можеха да реализират за "росонерите".

Единственото попадение падна в добавеното време на първото полувреме. Кимих намери Леон Горецка в наказателното поле и той успя да порази с лекота вратата на Донарума.

В други мач от турнира Атлетико Мадрид победи мексиканския Чивас с 5:4 след дузпи. Редовното време завърши 0:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА