Last news in Fakti

25 Юли, 2019 10:58 694 3

Хубчев: Левски винаги е фаворит!

  • хубчев-
  • аек ларнака-
  • лига европа-
  • очаквания-
  • състав-
  • левски-
  • футболисти

"Познавам играта и футболистите на АЕК Ларнака", заяви наставникът на "сините"

Хубчев: Левски винаги е фаворит! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев говори преди днешния мач на тима срещу АЕК (Ларнака) (18:30 часа). Специалистът е уверен в способностите на своите футболисти и разкри доколко са готови Дени Алар и Франко Мазурек да помогнат на тима.

"Това, което знаем за отбора на АЕК, е, че наличието на толкова много испанци, предразполага към определен стил. Отбор, който е дисциплиниран и играе футбол. Очаква ни много тежък мач, като прибавим климатичните условия".

"Буквално преди да се качим в автобуса, ми беше казано, че Найденов има някакъв вирус. Няма какво да съжаляваме. В последните дни хората в клуба направиха всичко възможно тези два трансфера да станат факт. Единият футболист, който е с нас, доколкото разбрах, вече има жълта карта и ще може да играе. Другият е в София. Всички други футболисти са здрави и са на разположение. Щом футболистите са в Левски, това са футболистите, които сме искали. Няколко пъти съм заявявал, че за нас всяка тренировка е важна. Нека изчакаме и тази тренировка, но мисля, че нещата около състава са ясни".

"Нормално е да има размяна на любезности между треньори и отбори. Не смятам, че някой от отборите има предимство. Това са неща, които малко ме интересуват. Едва ли ще ни залъже, че сме почнали с мачовете от първенството. Това е най-хубавото при този трансфер (Насиру Мохамед) е, че идва от първенство, което се играе. Гледал съм го. За мен тогава той игра на по-различна позиция. Имам информация, че той играе на две или три позиции. Най-хубавото е, че той може да играе 90 минути. Станислав Костов има проблеми с месеци. Стиска зъби и дава толкова, колкото може. Щом е в отбора, сме преценили, че може да помогне с каквото може".

"Статистиката малко интересува футболистите и треньорите. Едва ли това ще притесни самите футболисти. Трябва да се замислим върху силата на отбора. Всяка традиция е затова - да се нарушава. Алар и Мазурек дойдоха при нас неподготвени. Със сигурност не са готови за 90 минути, но тренират много сериозно. Колкото и да са неподготвени, тези момчета ще дадат всичко от себе си, ако се наложи. С който и противник да играем, за мен фаворит са нашите футболисти. Уважаваме АЕК, но за мен фаворити са тези момчета, с които сме тук. Познавам достатъчно добре целия отбор на АЕК", завърши Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост 1

    3 1 Отговор
    Само се моля малката перука да не играе
  • 2 Синфен

    0 0 Отговор
    С Ники Михайлов на вратата !
  • 3 Бфс

    2 0 Отговор
    3:1 за АЕК Ларнака 😉