Last news in Fakti

25 Юли, 2019 15:02 1 765 16

Пулев: По-добър съм от Анди Руис (ВИДЕО)

  • пулев-
  • руис-
  • интервю-
  • бокс-
  • световна титла-
  • суши-
  • целувка-
  • кобрата

Кобрата даде интервю пред Хелън Йее, която също пострада от скандала с Джени Суши

Пулев: По-добър съм от Анди Руис (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев демонстрира завидно самочувствие пред микрофона на американската репортерка Хелън Йее. Българската звезда в тежка категория показа, че си е научил урока и не целуна сексапилната журналистка, но даде ясно да се разбере, че се смята за по-добър боксьор от Анди Руис и е готов да стане световен шампион.

Както е известно, Кобрата получи обратно лиценза си за щата Калифорния, който му бе отнет заради своеволието му да целуне по устата Дженифър Равало след победата над Богдан Дину на 23 март. Случаят се превърна в истински скандал, а популярността му отвъд океана нарасна неимоверно. Хелън Йее пък се оказа косвено засегната, след като феновете на Пулев я объркаха с Джени Суши и ѝ изпратиха десетки неприятни съобщения.

“Не, забрави, никакъв шанс да те целуна. Разбрах, че повече не трябва да правя това, защото другите хора вероятно не разбират моите шеги. Така че няма да го правя никога повече. Ако някой иска да ме целуне, няма проблем, но аз няма да целувам никого, каза с усмивка Кобрата. - Научих, че първо трябва да питам и да действам, когато хората кажат “ОК”. Мога да изпратя само въздушна целувка, но не и истинска.”

За изненадващо бързо сполетялата го популярност, Пулев сподели, че я приема, въпреки че някои хора не одобряват начина по който се е сдобил с нея.

“Чувствам се нормално. Харесва ми, защото според мен това не е нещо лошо. Някои хора го харесват, други не”, заяви той.

Кобрата отново коментира евентуалния реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис, споделяйки, че според него британецът ще загуби за втори път.

Българинът вече няма търпение да се качи на ринга и да се бие за световната титла на IBF. Той е официален претендент от година и половина и смята, че това е прекалено дълго време.

“Готов съм да се бия за световната титла. Всеки ден съм в залата. Не тренирам много здраво, но тренирам добре и чакам този мач. Аз съм официален претендент на IBF от година и половина и мисля, че сега е моментът, може би директно с Анди Руис, защото аз съм претендентът.

Руис е много, много добър боец - силен, много бърз, но аз мисля, че съм по-добър боксьор. Готов съм да се бия и искам да се бия за този колан. Подготвен съм много добре, никой не може да ме победи. Аз ще бъда световен шампион”, заяви с увереност Кубрат Пулев.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    22 14 Отговор
    Аве цървул, забрави как лежа в безсъзнание на мача с Кличко. Къде се буташ и ти сред големите като хасковския "американец" Дришо?

    Коментиран от #8

  • 2 Тренера

    17 11 Отговор
    Ти Пульо какъв си палячо!!! Леко да не разъегнеш нещо и пред следващия си мач и да ти се размине пердаха.
  • 3 Ники

    16 3 Отговор
    Значи не е готино да пишете , че е палячо и цървул ... при положение , че е един от най добрите в Тежка категория ... там от където са минали бая легенди ... да може да се е изхвърлил ама те всички го правят ... Според мен няма просто да се докопа отново за мач за титла защото ще го размотават ... а времето си върви ... и някъде може и да загуби и всичко свършва ...

    Коментиран от #7

  • 4 коча

    7 3 Отговор
    Само не го цункаи на живо ..................
  • 5 124

    14 4 Отговор
    По-добър на приказки
  • 6 Маша

    20 5 Отговор
    Кобрата може да бие само Гришо, защото него го бият всички!
  • 7 ВМОРО

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "Ники":

    Със сигурност е в топ 5 при най-тежките.
  • 8 Токо

    13 6 Отговор

    До коментар #1 от "Анти милиционер":

    Той е претендент за световната титла в тежка категория !!! А ти кой си?

    Коментиран от #13

  • 9 ЕКСПЕРТА

    9 5 Отговор
    КОБРАТА ЩЕ БИЕ РУИС
  • 10 Любопитен

    6 1 Отговор
    Ами тая репортерка Хелън, не е ли изпитал желание да я цуне така, по устата...?

    Коментиран от #12

  • 11 Кличко

    2 5 Отговор
    ПЪРВО НЕКА ДА СЕ БИЕ. С УАЙЛДЪР И ТАЙСЪН ФЮРИ .!!!!!! ТЕ НЯМАТ ЗАГУБИ ДО МОМЕНТА
    А ИМАТ МНОГО ЛОШИ КРОШЕТА.ДАЛИ ЩЕ УСТИСКА НА ЗАЩО БЯГА ОТ ТЯХ.

    Коментиран от #14

  • 12 КЛИЧКО

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "Любопитен":

    ЗАЩО. БЯГАШ ОТ ТАЙСЪН ФЮРИ И УАЙЛДЪР . Аааааа ????!!!!!!!!!!!!!!! ПРОБВАЙ СЕ С ТЯХ.ПЪК ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ.!!!!!!!!!
  • 13 Анти милиционер

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Токо":

    Анти милиционер. Всеки може да е претендент за каквото си иска - това нищо не значи. Освен, че претендираш за ХХ.
  • 14 ЕКСПЕРТА

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Кличко":

    НАШИЯТ КУБРАТ КОБРАТА В МОМЕНТА Е ПРЕТЕНДЕНТ 1-ВИ ЗА МАЧ ЗА ПОЯСА.А ФЮРИ И УАИЛДЪР СА НАЗАДЕ В РАНГ ЛИСТАТА, И НЯМА СМИСЪЛ С ТЯХ ДА ИГРАЕ.НАШИЯ СЕ ЦЕЛИ НАЙ НА ВИСОКО В ПОЯСА.СЕГА Е МОМЕНТА,СЕГА ИЛИ НИКОГА.ДОКАТО ПОЯСА Е В МЕКСИКАНЕЦА.ЗАЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ Е МНОГО ТРУДНО.

    Коментиран от #16

  • 15 боцмана

    1 2 Отговор
    По добър си по душа.
  • 16 КЛИЧКО

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "ЕКСПЕРТА":

    КАКЪВ ЕКСПЕРТ СИ .ПО КАКВО!!!?????.ПО ШАХМАТ КАТО КОБРАТА ЛИ.!!!!??? ТАЙСЪН ФЮРИ Е ЛИНЕЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН И ТРЕТИ В РАНГЛИСТАТА !!! А УАЙЛДЪР Е ВТОРИ.!!!А КЪДЕ Е ПУЛЕВ --7 -8 ..!!; ДАЛИ РУИС ИЛИ ДЖОШУА ИЛИ УАЙЛДЪР И ТАЙСЪН ФЮРИ--КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА .РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е СЪЩИЯТ КАТО С КЛИЧКО...!!!!!!!!!!!!!!! ПРОСНАТ НА РИНГА.!!!!