Last news in Fakti

25 Юли, 2019 15:56 846 1

Нападател на Осиек: Ще вкараме в София

  • марич-
  • гол-
  • голмайстор-
  • цска-
  • осиек-
  • лига европа

"Българският тим притежава изключително силна атакуваща мощ", заяви Мирко Марич

Нападател на Осиек: Ще вкараме в София - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Осиек Мирко Марич показа, че е добре запознат с ЦСКА. Той говори пред медиите в Хърватия.

"Радвам се, че пренесох добрата си форма от миналия сезон в настоящия. Чувствам се уверен в себе си и знам, че съм на необходимото ниво. В цялата съблекалня има приятна атмосфера и сме готови психически и тактически за това, което ни чака в София. Знаем, че феновете на ЦСКА са много шумни и че опонентът има доста добри индивидуалности в атака. Както каза нашият треньор - трябва да сме перфектни в защита. Вярвам обаче, че гостуването няма да ни тежи като фактор. Целта ни е да вкараме поне един гол в София и съм сигурен, че ще го направим", каза Марич.

"ЦСКА изглеждаше отлично в контролите, особено срещу Ред Бул Залцбург. В отбора има много чужденци, чиито качества не подлежат на съмнение. Най-голямата сила на отбора е в атака. Имат хора, които могат да решават двубоите. Разбира се, и в ЦСКА са налице слабости, но няма да се подлъжем по резултатите им напоследък", допълни Марич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕКСПЕРТА

    3 0 Отговор
    А ЦСКА ЩЕ ВИ ВКАРА 5