Last news in Fakti

26 Юли, 2019 10:25 1 604 0

Безплатен сайт за ревюта и новини в букмейкърската индустрия

  • ревюта-
  • новини-
  • букмейкърската индустрия
Безплатен сайт за ревюта и новини в букмейкърската индустрия - 1

Спортът е неизменна част от живота на по-голямата част от хората в модерния свят, независимо дали участват пряко в него или просто го гледат за забавление. Спортните събития отдавна са най-гледаните телевизионни предавания и милиарди залепят очи пред екраните, когато има големи събития като финали на Шампионска Лига и Шампионска Лига или пък по време на Олимпийски игри.

От самите наченки на професионален cпорт към забавлението, наречено “спорт“, ръка за ръка върви и забавлението “спортни залози“. Този вид забавление експлодира особено много през последното десетилетие, когато все повече играчи имат възможност да посещават легални сайтове за залози на спорт, които им донасят още по-голяма тръпка, когато си пуснат мача по телевизора. Хората с по-силно развит бизнеc нюх гледат на спортните залози и като начин за извличане на печалба. А най-хубавото е, че можете да имате и двете неща.

И за да може да се печели от залаганията, и за получаване на необходимата доза забавление, е достатъчно просто да намерите изпитан и всепризнат сайт за залози, но това е колкото и на пръв поглед проста задача, толкова и сложна такава, когато се вгледаме в детайлите.

Затова все повече хора ползват услугите на независим портал за оценяване на букмейкърски къщи. В тази статия ще ви разкажем с какво може да ви бъде полезен водещият сайт за поглед към букмейкърските kъщи в България - Bukmeikari.com.

Кой може да има полза от Bukmeikari.com?

Основателите на проекта, който е създаден в България през 2012 г., са заклети спортни фенове и специалисти в букмейкърската индустрия. В следствие на това, най-голяма полза от сайта могат да извлекат хората, които имат интерес да поставят спортни залози в букмейкърски kъщи в България, но нямат необходимите знания, за да започнат. Също така, благодарение на новинарската секция, порталът може да послужи и на всички останали играчи, за да бъдат в крак с промоциите и новините около букмейкърските къщи.

Как Bukmeikari.com е полезен на своите читатели?

Различни видове ревюта на букмейкъри. Именно помощта при избора на букмейкърска kъща е главната мисия на Bukmeikari.com и екипът на сайта обещава обективни и честни мнения и анализи на наличните в сайта букмейкърски kъщи. Те гарантират, че всичко написано се базира на актуалните предложения в сайта и отразява реалната действителност.

Ние откриваме около една дузина платформи за спортни залагания с реални пари, за които има ревюта с подробна информация в уебсайта. Нашите първи впечатления от тези ревюта са, че те са написани на разбираем език, включвайки и обяснения дори на прости процеси като създаването на сметка в дадения сайт за залози.

Освен раздел, в който са качени цялостните и всеобхватни оценки на букмейкърските къщи, в портала срещаме и още няколко раздела с ревюта, в които обаче се говори с подробности за някои важни области, за които само е загатнато в основното ревю. Например, докато в главните ревюта виждаме кратко представяне на възможностите за мобилни залози в Bet365, то в ревюто на тази компания в секцията мобилни залози на Bukmeikari.com прочетохме много по-подробно за функциите и изгледът на мобилните приложения + ръководство за тяхното инсталиране.

По подобен начин, има отделни секции с подробности за бонусите на букмейкърите, разделите им за казино игри и техните покер зали.

Раздел с полезна информация. Разделът “Полезно“ ще запознае спортните фенове с важна информация за стратегиите, съветите и фактите за спортните фенове, които ще им бъде полезно да усвоят.

Там откриваме, например, важни съвети за това как трябва да се определят сумите, които залагаме на фишовете, информация за видовете коефициенти, както и десетки конкретни стратегии, за които екипът на сайта е убеден, че носят успех.

И не само това - освен общите съвети и стратегии, разделът включва и десетки конкретни ръководства и информативни статии за определени функции и дейности за всеки един от най-големите букмейкъри. По този начин, за всеки един от основните сайтове за залози в България ще разберете как се правят депозити, залози, какво представляват футболните / тенис / баскетболни залози, предлагат ли се основните функции като затваряне на залог, как се активират и т.н.

Новини от букмейкърския свят. Докато изброените до момента функции трудно биха представлявали интерес за опитните играчи, които вече са достатъчно добре ориентирани в букмейкърския свят, секцията “Новини“ на Bukmeikari.com може да бъде полезна на абсолютно всички, защото тя представя най-новото от букмейкърската индустрия.

Освен полезни материали за новите бонуси на операторите, там срещаме и любопитни новини, като например нови партньорства между букмейкърски кантори и големи футбoлни клубове или пък уличени в уговорени мачове спортисти. В допълнение идват и корпоративни новини, свързани със собствеността на букмейкърите и тяхната управленска и мениджърска част.

Bukmeikari.com е сайт с тясно специализирана насоченост, която обаче представлява интерес на голям кръг от хора. Спортните залози са огромно явление и по всички личи ще бъдат на мoда още много, много години, така че е добре да сте наясно с този пазар, когато поискате да опитате възможностите за печалба от залози на спорт.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 16 гласа.
Платена публикация

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА