Last news in Fakti

26 Юли, 2019 13:30 910 0

Eвандро: Това бе голяма победа!

  • евандро-
  • победа-
  • живец-
  • лига европа-
  • герой-
  • цска-
  • осиек

"Имахме нужда от успеха, за да живнем", призна героят за ЦСКА

Eвандро: Това бе голяма победа! - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилецът Евандро вкара страхотен гол, с който донесе победата на ЦСКА с 1:0 над Осиек в първа среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Нападателят бе много щастлив от успеха и попадението, но призна, че нищо не е приключило.

“Голяма победа за нашия отбор, вдъхва голяма увереност. Имахме нужда от победата, за да живнем. Нищо не е решено, но този успех ни дава сериозни шансове да продължим напред. Много труден съперник, но ние така направихме, че да е лесен с този гол. В такъв труден мач трябва да се възползваш от минимална възможност. Видях пространство и импровизирах”, започна Евандро.

“Напрежение има във всички големи отбори - това е част от футбола. Нашата работа е да слушаме ръководството и треньорите и да побеждаваме.

Не бих казал, че играхме дефанзивно. Такава ни беше тактиката, да играем по този начин. Нашата публика е най-добрата в България и когато те са във вихъра си, правят разликата. Надявам се да ги зарадваме с класиране за следващия кръг", продължи бразилецът.

"Искам да вкарвам във всички възможни мачове, в които играя. Тръпката е в европейските мачове и се радвам, че там ми се получава повече. Най-важното е, че спечелихме мача, а не че аз вкарах гол. На реванша трябва да се опитаме да играем футбол и отново да спечелим”, завърши Евандро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА