26 Юли, 2019 15:31 1 408 0

Наинголан става съотборник на Десподов

  • наинголан-
  • завръщане-
  • каляри-
  • десподов-
  • интер

Белгиецът иска да се завърне в Каляри

Наинголан става съотборник на Десподов - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Интер Раджа Наинголан има желание да се завърне в бившия си клуб Каляри. 31-годишният футболист бе привлечен в състава на “нерадзурите” миналото лято от Рома срещу 38 милиона евро и Николо Дзаниоло. Нинджата обаче не оправда големите очаквания на “Сан Сиро” и не влиза в плановете на новия наставник Антонио Конте. Затова сега клубът му търси купувач.

Интерес към белгиеца не липсва, като той получи предложения от Сампдория и от Китай. Самият футболист обаче иска да се завърне в Каляри, където изкара едни от най-силните си години в Калчото. Той има много причини да избере Сардиния, включително и за да прекарва повече време със съпругата си, която наскоро бе диагностицирана с рак. Двамата се запознаха именно докато той играеше в Каляри и семейството ѝ е от този регион на Италия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА