8 Август, 2019 10:56 836 3

Акрапович: Дано не допуснем гол

  • акрапович-
  • локомотив пловдив-
  • очаквания-
  • резултат-
  • надежда-
  • страсбург

"Ще бъда доволен на всякакъв резултат, стига да не ни вкарат", разкри треньорът на Локо Пловдив

Акрапович: Дано не допуснем гол - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович сподели очакванията си преди днешния сблъсък със Страсбург на "Лаута". Специалистът призна, че ще се радва на всякакъв резултат, стига неговият отбор да не получи гол.

"Имаме достатъчно информация за противника. Подготвихме се добре, за да направим добър мач. Дано се представим добре пред нашата фантастична група. Най-важно е как ще свърши мачът. Всички футболисти са здрави. Само Мустафа Абдулахи липсва, но ще бъде с нас след 10 дни. Има голяма конкуренция. Противникът е силен в атака. Притежава експлозивност. Това е нещо, на което много трудно можеш да отговориш. И ние имаме добър стил на игра и качествени играчи. Мисля, че можем да отговорим. Ще бъда доволен на всякакъв резултат, само да не получим гол".

"Искам да играем футбол и да създаваме положения. Това ще ме радва много. Никога не знаеш дали е по-добре да си домакин в първия мач. В Търнава получихме добра лекция какво може да се случи. Надявам се, че ще бъдем по-добре подготвени за първия мач. За нас участието ни в Лига Европа е нещо феноменално. Удоволствието е голямо. Няма да е лесно, но се радваме, че сме тук. Атмосферата ще бъде фантастична. Френският отбор ще може да ѝ се наслади".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акрапович

    0 0 Отговор
    Дупе дава , гол не дава..........
  • 2 Кол ю

    1 0 Отговор
    А дано,ама надали.
  • 3 само

    1 1 Отговор
    0-2 ``парцала``.....