14 Август, 2019 12:51 832 1

Акрапович: Не признаваме никого за фаворит!

Стивън Езе получи виза за деня на мача

Акрапович: Не признаваме никого за фаворит! - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Локомотив (Пд) замина за срещата-реванш от третия предварителен кръг на Лига Европа срещу Страсбург. Първият мач завърши с нещастна загуба на "Лаута" с 0:1, след като "смърфовете" играха почти цял мач с човек по-малко, а голът за гостите падна от дузпа.

"Ще дадем всичко от себе си, за да можем да преминем в следващия кръг. Момчетата искат, аз искам, затова се надявам да направим хубав мач", сподели наставникът на Локомотив Бруно Акрапович и допълни, че не признава никого за фаворит.

Добрата новина за пловдивчани е, че ще могат да разчитат на централния защитник Стивън Езе, заради когото президентът Крушарски вдигна протест пред френското посолство. Езе получи желания документ, но той важи само за ден и веднага след мача бранителят трябва да напусне Франция.

Двубоят Страсбург - Локомотив ще се играе утре от 21:30 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.