Last news in Fakti

16 Август, 2019 07:08 2 178 12

ЦСКА-София напусна Лига Европа след скандално съдийство

Мъжете в черно порязаха столичния тим и в реванша срещу Зоря

ЦСКА отпадна от турнира Лига Европа със "специалното" съдействие на реферите, пише ТОПСПОРТ. След като в първия мач срещу Зоря в София "червените" бяха наказани със спорна дузпа за игра с ръка на Раул Албентоса, сега съдията пак извади теслата.

Французинът Амори Делерю си затвори очите в 21-ата минута на мача в Запорожие. Тогава вратарят на домакините Микита Шевченко не се намеси добре при центриране в наказателното поле. Отбитата топка стигна до Кристиян Малинов, който шутира от удобна позиция, но топката спря в ръката на Богдан Михайличенко. Дузпа имаше на 100%, но не и за рефера. Секунди по-късно той извади директен червен картон на Иван Турицов.

Така ЦСКА игра 70 минути с човек по-малко на терена. Въпреки това "червените" не се предадоха и атакуваха в търсене на гола.В крайна сметка победата беше за украинците, които реализираха в последната минута на редовното време. Автор на попадението беше Назарий Русин, който се възползва от голяма пробойна в "червената" отбрана.

Миг по-късно щастливият голмайстор беше изгонен заради втори жълт картон.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помнещ

    25 1 Отговор
    А спомняте ли си КАК уРкрайна спечели Евровизия? Ами по политически причини! UEFA- е поредната организацийка под диктата на EU и НАТО!
  • 2 Червен плащ

    18 3 Отговор
    Докато ЕДИН ,,Чернодрешковец" ( чернодушковец) не бъде екзекутиран на стадион по време на мач за поръчково съдийство , Футбол няма да имаю
  • 3 В.Т.

    4 26 Отговор
    Кой ми сра у гащите. Как пък на тия все някой им е виновен и все малко не им стига.Толкова си могат.Да си точката у дома и да се оплакват от съдиите - в това са най - добри ,направо шампиони.
  • 4 Брат ми

    4 18 Отговор
    Литекс/Микре ...Къде видяхте София?

    Коментиран от #8

  • 5 Тодор

    14 2 Отговор
    ЦСКА игра добре в двата мача и определено щеше да победи украинците, но поръчковите съдии си свършиха работата. Трябва да се вдигне повече шум за този случай и да се пуснат жалби в УЕФА.
  • 6 УЕФА Е МАФИЯ

    11 3 Отговор
    Заря е преодолим за ЦСКА отбор,но инструкциите от УЕФА са били други !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 VAL

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "Брат ми":

    Може би,ако се научиш да четеш сам ще видиш ЦСКА в бюлетина на УЕФА.И цяла Европа чете това.Само няколко НЕГРАМОТНИЦИ още неможете да го разчетете.
    Има решение,нарича се първи клас.
  • 9 Кочо

    3 12 Отговор
    Още от Осиек трябваше да отпадните но рулетката на дузпите ви спаси припсове.А зоря е на нивото на Славия и Дунав.И не сравнявате кипърците с титоград,Осиек и зоря разликата е огромна.вечно сте вървяло с късмет.
  • 10 Чорбата

    4 1 Отговор
    Нищо , сега ще наблегнем на борбата за второто място в родното първенство .
  • 11 681 БГ

    4 0 Отговор
    С тия маймуни няма как да стане отбор !!! Вън черните от ЦСКА!!!!!!

    Коментиран от #12

  • 12 Johansson

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "681 БГ":

    Ц(*ка е в Б група, братле. Ловешкия тумор засега е в А. Та такива неща.