Last news in Fakti

16 Август, 2019 07:22 2 109 5

Лудогорец смачка ТНС и в реванша

Българският хегемон очаква Марибор на плейофа за групите на Лига Европа

В своя юбилеен мач номер 80 в Европа, Лудогорец записа безпроблемна победа над уелския Дъ Ню Сейнтс в реванша от третия предварителен кръг на Лига Европа, пише ГОНГ.

На стадион „Рейскорс Граунд”, пред малко повече от 500 зрители, тимът на старши треньора Стойчо Стоев се наложи с 4:0, и така с общ резултат 9:0, продължава напред в надпреварата, класирайки се за решителния плейофен кръг за участие в груповата фаза на турнира.

Якуб Швиерчок на два пъти, Джоди Лукоки и Дан Битон бяха точни за шампионите в на практика протоколния сблъсък в Рексъм. Така разградчани записаха най-изразителната си победа в два мача в Европа.

В плейофите Лудогорец ще има за съперник словенския Марибор, а при успех, разградчани ще се класират за групите на втория по сила европейски клубен турнир.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Пенчо

    3 21 Отговор
    Сега Лайнагорец ще бъде смачкан намачкан и унижен от Марибор. Успех на Словенците срещу това недоразумение на Кирчо Гела и кмпания!!!!!!!!!

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Пръч

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Чичо Пенчо":

    Чичо Пенчо, ти на кой отбор си фен, просто ми е любопитно..
  • 3 Големият Хей

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Чичо Пенчо":

    Чичо Пенчо дай си телефонния номер един словенец те препоръча лапал си много хубаво направо до топките.😂😉😂😂

    Коментиран от #5

  • 4 Johansson

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чичо Пенчо":

    Всеки чорбар газ пикае когато Лудогорец бие.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.