Last news in Fakti

20 Август, 2019 09:36 1 024 2

Стяуа ще спасява кариерата на Чорбаджийски

  • бекали-
  • стяуа-
  • чорбаджийски-
  • трансфер-
  • цска

Румънският гранд е близо до договорка за защитника на ЦСКА

Стяуа ще спасява кариерата на Чорбаджийски - 1
Снимка: БГНЕС

Един от ненужните в ЦСКА е на път да премине в балкански гранд. Румънският Стяуа ще привлече в редиците си Божидар Чорбаджийски. 24-годишният бранител ще бъде преотстъпен до края на сезона в клуба на Джиджи Бекали.

В договора ще има опция за откупуване през лятото на 2020 г., информира румънската телевизия „Диги Спорт“.

„Ще привлечем играч от чужбина, продължаваме преговорите. Не е познат в румънския футбол. Дори не знам как се произнася името му. Повече не можа да кага“, коментира пред телевизията спортният директор на Стяуа Нарцис Ръдукан.

Стяуа има проблем със защитата и се надява да ги реши с Божидар Чорбаджийски. Румънският вицешампион е допуснал 12 гола за шест кръга от началото на сезона и е спечелил едва четири точки. През това лято в тима вече бяха привлечени 13 нови играчи.

През миналия шампионат Божидар Чорбаджийски изигра 29 мача за ЦСКА, като в 27 от тях беше титуляр. От началото на настоящия сезон той е ползван в четири срещи – три за първенство и една в Лига Европа. За последно беше на терена преди почти един месец – при победата с 2:1 над Славия на 28 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    3 1 Отговор
    Големия "талант"го добута до тук.
  • 2 антрашпиц

    0 0 Отговор
    Тоз отбор вече се казва ФКСБ.Отбележи си го някъде авторе!