21 Август, 2019 09:35 901 2

Чорбаджийски официално е част от Стяуа

  • чорбаджийски-
  • наем-
  • цска-
  • стяуа-
  • сайт-
  • потвърждение

Бившият капитан на ЦСКА подписа с румънския гранд

Чорбаджийски официално е част от Стяуа - 1

ЦСКА официално преотстъпи Божидар Чорбаджийски на ФКСБ. Това обявиха "червените" на своя сайт, като допълват, че договорът за наем е до Нова година, след което румънците имат опция за закупуване.

"Армейци,

защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийки премина в румънския гранд Стяуа. Той ще играе в тима от Букурещ със статут на преотстъпен до Нова година, след което клубът има опция да откупи състезателните му права. Финансовите параметри остават тайна между ЦСКА и ФКСБ. Бранителят премина днес медицински прегледи и подписа личния си контракт.

Чорбаджийски е част от ЦСКА от 9-годишна възраст, а дебют за първия отбор направи на 25 май 2013 година срещу Локомотив (София). Той спечели Купата на България с тима ни през 2016 година. До момента централният защитник изигра близо 150 мача за представителния ни тим, като в голяма част от тях беше капитан на ЦСКА. Бранителят е отбелязал 9 гола с червения екип.

За "А" националния отбор на България армеецът дебютира на 6 септември 2016 г. в двубоя срещу Люксембург. Има общо осем мача с фланелката на лъвовете.

Желаем на Божидар Чорбаджийски здраве и успехи занапред!", пишат червените на своя сайт.

Трансферът е потвърден и от ФКСБ. "Много съм щастлив, че съм тук и се надявам да помогна на отбора. Ще дам най-доброто от себе си в тренировките и мачовете", каза българският защитник пред сайта на румънците.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Крадец

    0 0 Отговор
    В скоро време,ще прореват от него !