21 Август, 2019 13:58 1 237 0

Роналдо: Не знам кога ще спра с футбола

  • роналдо-
  • ювентус-
  • кариера-
  • край

"Може да е още другата година, но може и да играя до 40 или 41-годишна възраст", колебае се португалецът

Роналдо: Не знам кога ще спра с футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Нападател на Ювентус Кристиано Роналдо отговори на въпрос за края на кариерата си. Той не изключва, че този сезон може да е последният му.

"Не знам, кога ще сложа край. Възможно е да приключа догодина. Но е възможно да играя до 40 или до 41 години. Не знам. Винаги казвам, че трябва да се насладите на текущия момент. Ще продължа да правя това", заяви Роналдо пред TVI.

34-годишният Кристиано Роналдо миналия сезон записа 43 мача за Ювентус и вкара 28 гола и направи 10 асистенции.

Португалската суперзвезда смята, че цените на трансферния пазар са силно преувеличени. "Оставяйки настрана случая с Жоао Феликс, сега всеки футболист може да струва 100 милиона, без да е показал нищо. Това е истинска лудост. Вратари и защитници вече струват астрономически суми", сподели CR7.

Освен това той говори за обвинението в изнасилване.

“2018 година беше вероятно най-трудната година за мен в личен план. Когато поставят под въпрос честта ти, боли много. Аз имам семейство и син, който вече разбира всичко. Но моите и приятели, и семейство знаеха, че аз съм невинен”, заяви португалската звезда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА