21 Август, 2019 14:31 827 0

Все по-вероятно е Икарди да остане в Интер

  • икарди-
  • оставане-
  • оферта-
  • нара-
  • интер-
  • конте

За него така и не пристигна оферта, която да задоволи шефовете на “нерадзурите”. 

Все по-вероятно е Икарди да остане в Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Интер Мауро Икарди изглежда ще продължи да носи екипа на тима и през новия сезон. Цяло лято аржентинецът бе спряган за трансфер в различни отбори, но в крайна сметка за него така и не пристигна оферта, която да задоволи шефовете на “нерадзурите”.

Самият футболист също започна да прави намеци, че остава на “Сан Сиро”. По-рано през деня стана ясно, че той вече е избрал номер 7, с който ще играе през новия сезон. След това нападателят пусна снимка от новия си дом в Милано, който все още е в строеж. Междувременно съпругата му и негов агент Уанда Нара обяви в шоуто “Тики Така”, че Икарди остава още един сезон в Интер.

Сега обаче ще е любопитно как оставането му ще бъде прието от треньора Антонио Конте, който ясно даде знак, че не смята да разчита на Икарди и настоя за привличането на негов заместник в лицето на Ромелу Лукаку. 26-годишният аржентинец цяло лято бе отстранен от отбора и не взе участие в подготовката. Така че не е сигурно дали той ще се впише в схемата и философията на Конте.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА