22 Август, 2019 11:01 1 439 1

Звездното попълнение на ЦСКА си тръгва

  • цска-
  • фабрини-
  • договор-
  • разтрогване-
  • динамо букурещ

Диего Фабрини не се чувствал добре в София и искал трансфер в Румъния

Звездното попълнение на ЦСКА си тръгва - 1
Снимка: cska.bg

Халфът на ЦСКА Диего Фабрини е разтрогнал договора си с клуба по взаимно съгласие. Това разкри неговият агент Костин Манеа пред "Телеком спорт".

"Той току що прекрати договора си с ЦСКА и е много близо до споразумение с Динамо (Букурещ). Преговорите с в напреднала фаза. Личната ми амбиция е да доведа Диего у дома, в Румъния, дори в Динамо. Защо? Защото изпитвам огромно уважение към хората в този клуб и особено към Корнел Дину и Баланеску. Мога да кажа, че е 99,99% сигурно, че Фабрини ще стане играч на Динамо", обяви Манеа.

Досега се смяташе, че италианецът ще премине в Динамо под наем, но изглежда на "Армията" са преценили, че е по-добре да се разделят с него окончателно. За ЦСКА Фабрини изигра 11 мача - 6 в Лига Европа и 5 за първенство, но не успя да блесне особено с червения екип.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗАПОЗНАТ

    5 8 Отговор
    Литекс-София се казва, прави сви*ки не отказва...