Last news in Fakti

23 Август, 2019 11:02 3 009 5

Гонзо: Вдигнете паметник на Батков и Крушарски

  • гонзо-
  • цели-
  • крушарски-
  • левски-
  • батков-
  • паметник-
  • крушарски-
  • локомотив пловдив

"Амбициите на Локо Пловдив са да задминем трите водещи отбора в България", заяви новият директор на "смърфовете"

Гонзо: Вдигнете паметник на Батков и Крушарски - 1
Снимка: БГНЕС

Новият директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов категорично заяви, че не иска да бъде треньор на клуба и не е преговарял за поста на Бруно Акрапович, а напротив – застана плътно зад наставника и благодари на клуба за доверието.

Той обяви като задължителна цел пред отбора участие в първата шестица на плейофите в първенството. Гонзо посочи още, че едва след време ще бъде оценено направеното от собственика Христо Крушарски за Локомотив.

„Той е един много добър човек, който е успял в бизнеса и освен това обича Локомотив, а обича и футбола. Един много коректен човек, за когото думата е закон. Той и Тодор Батков имат моето уважение затова, което са направили. Когато искаха Батков да си ходи аз им казах, че ще дойде един момент, в който ще плачат и трябва паметник да му направят на „Герена“, а сега мога да кажа същото за Христо Крушарски. Футболът е спорт с много фенове и всеки от тях има различно мнение. Ако имате пет човека, всеки ще мисли по различен начин. Сега обаче вече Локомотив спечели Купата, а едва след време хората ще оценят какво е направил Крушарски за клуба“, каза Иванов пред Канал 3.

„Знаете, че има три водещи отбора, а нашата цел е да се приближим максимално до тях. Амбициите ни може да не са само да ги настигнем, а и нещо повече, но е рано да се говори за това. Сега обаче задължително е място в първата шестица. Вече за Купата е малко по-сложно, защото там се играе по 1-2 мача. Нека не прескачаме етапи, но началото на сезона е една добра предпоставка за бъдещето. Все пак обаче Локомотив не може да се сравнява със заплатите в ЦСКА, Левски и Лудогорец, но пък трябва да бъде един трамплин за футболистите. Смятам, че те имат глад за успех и това е най-важното. Няма го и това напрежение, което например е в Левски, че всяка година трябва да успееш. Ние трябва да се радваме на играта и да продължим развитието му“, каза големият голмайстор на „сините“ и прогнозира, че отборът ще се развива под ръководството на Петър Хубчев и Павел Колев, а освен това коментира предстоящия в събота мач между отборите на сърцето му.

"Левски е фаворит срещу всеки съперник. Сигурен съм, че двата отбора ще предложат атакуващ футбол и нека по-добрият да победи“, прогнозира Георги Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗАПОЗНАТ

    7 8 Отговор
    Гонзо, Легендо, винаги си добре дошъл във вековния столичен Левски.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Също

    9 6 Отговор

    До коментар #1 от "ЗАПОЗНАТ":

    Добре е да завърши 8 клас .
  • 3 Цецо

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ЗАПОЗНАТ":

    Че колко пъти да се връща??? Хайде стига!!!
  • 4 Ники

    2 1 Отговор
    Искам да знаете нещо което е елементарно ама може би масата от хората са го забравили покрай десетки години разпространявана заблуда НЯМА богати хора които да си хвърлят парите за някой клуб ТЕ Нямат тези средства , защото са прекалено много и няма от къде а и да ги имат ще ги дадат за да са щастливи феновете ??? НАПРОТИВ .. Те печелят от тия клубове и ВСИЧКИ .. перат пари на други хора .. като същевременно се правят и доста странични далавери ... ЛЕВСКИ ПЕРЕШЕ парите на Чорни 20 години .. Батков е Адвокат на Чорни ! То се знае .. Славия Пере на Маджо .. Там Венци му е дружка .. Спонсор компания на маджо и тн ... Божков за това иска да е във Футбола винаги .. щото и той има много черни пари .. даже повечето .. Тия хора им пука за футбола , много след тяхната изгода Домусчиев също пере ама на него явно му е присърце и разбра , че отбора ако влиза в групите по евротурнирите даже печели сериозни пари ... Тоя Батков е пълен тъпак .. обяснява кви милиони негови средства бил дал .. То се правят там едни заеми той после ги източва ... като разходи ... Една козирка .. смешна работа .. Да ма там даваш парите и плащаш реално .. и те изчезват не може да си ги източиш .. и за тва НЯМА .. Емблема на ЦСКА ... ОПА Пак плащаш на държавата и оп пак не си ги взимаш двойно превъртяни през клуба ... оп и ТВА никога няма да се плати !!!!!! ТОВА Е БГ ФУТБОЛА !!! САМО ТОВА !!
  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    Как ще иска да става треньор,като си знае,че е пълен некадърник.