Last news in Fakti

26 Август, 2019 10:28 2 157 1

Кошмарен дебют за Чорбаджийски в Стяуа

  • чорбаджийски-
  • стяуа-
  • червен картон-
  • буш-
  • газ метан-
  • дебют

Българският футболист бе изгонен, а неговият тим загуби с катастрофалното 0:4

Кошмарен дебют за Чорбаджийски в Стяуа - 1
Снимка: БГНЕС

Доскорошният защитник на ЦСКА Божидар Чорбаджийски няма да запомни с добро първия си мач в румънското първенство. Българинът дебютира за ФКСБ с червен картон в 75-ата минута, а грандът от Букурещ беше разгромен с 0:4 от Газ Метан и се смъкна на предпоследното 13-о място в класирането. Шокиращ е и фактът, че на дъното в таблицата е другият най-успешен румънски клуб - Динамо (Букурещ).

Чорбаджийски започна като титуляр за ФКСБ, а на пейката за гостите беше миналият за кратко през Лудогорец Адриан Попа. В състава на Газ Метан, воден от бившия наставник на ЦСКА-София Едуард Йорданеску, личеше името на Серджиу Буш. В групата за мача беше и Нелуц Рошу, който бе съотборник с Буш в Левски, но той не влезе в игра.

Резултата откри Дариус Олару в 17-ата минута. В 31-ата Чорбаджийски получи жълт картон, а такъв вече имаше и другият централен защитник Юлиан Кристеа. Впоследствие и двамата бяха изгонени. Малко преди почивката Буш направи невероятен пропуск на празна врата.

В началото на второто полувреме гредата попречи на ФКСБ да изравни, но оттам нататък гостите бяха напълно безпомощни. В 58-ата минута Мариус Константин от дузпа за нарушение срещу Буш направи 2:0 за Газ Метан. Малко по-късно Кристеа направи нова дузпа и получи червен картон, а Думитру не сбърка от бялата точка.

Нещата станаха още по-лоши за ФКСБ в 75-ата минута, когато и Чорбаджийски пое към съблекалните, след като удари с лакът Буш в центъра на терена. До края остана време за Михай Велизар да довърши гостите с четвърти гол.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗАПОЗНАТ

    6 1 Отговор
    Това не е Стяуа, а ФКСБ. Правете разлика. Това е все едно да кажете, че Литекс-София е ЦСКА.