Last news in Fakti

26 Август, 2019 14:31 1 134 0

Давид Луис: Искам титлата с Арсенал

  • арсенал-
  • луис-
  • челси-
  • мотивация-
  • цел-
  • титла

"Клубът има потенциала да заблести, както преди време", убеден е бразилският защитник

Давид Луис: Искам титлата с Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Централният защитник на Арсенал Давид Луис твърди, че е дошъл на "Емиратс", за да спечели титлата в Премиър лийг. 32-годишният бразилец, който наскоро напусна Челси, за да премине в друг от лондонските грандове, е убеден, че отборът на Унай Емери притежава много талант, благодарение на който може да постигне големите успехи, които Арсенал имаше в миналото.

"Клубът има потенциала да заблести, както преди време. В отбора има много талант, играчите са с големи качества. Дойдох тук с амбицията да се боря за титлата в Премиър лийг и за трофеите в другите надпревари. Така беше и в предишните клубове, в които съм бил, макар че невинаги беше лесно. Ежедневно ще давам всичко от себе си, за да се опитам да помогна да всеки да повярва, защото мисля, че този в клуб трябва да има много вяра заради огромния потенциал. Ще се борим до самия края", заяви Луис.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА