Last news in Fakti

28 Август, 2019 10:26 589 0

Надал стартира убедително на US Open

  • надал-
  • милман-
  • тенис-
  • старт-
  • победа-
  • us open

Испанецът надигра Джон Милман с 3:0 сета

Надал стартира убедително на US Open - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал стартира убедително атаката на четвъртата си титла от US Open, след като в първия кръг се наложи с 6:3, 6:2, 6:2 над австралиеца Джон Милман. Освен това испанецът получи и добри новини от останалите кортове, тъй като пътят в неговата половина на схемата беше разчистена от отпадането на четирима играчи от Топ 10 – Доминик Тийм, Стефанос Циципас, Карет Хачанов и Роберто Баутиста Агут.

Поставеният под №2 Надал, който е шампион от 2010, 2013 и 2017 г., се нуждаеше от два часа и 11 минути за успеха си над 60-ия в световната ранглиста. Зрителите на корт „Артър Еш“ се надяваха на по-добро представяне от Милман, който преди година елиминира Роджър Федерер на осминафиналите.

„Първият мач винаги е труден. Като цяло мисля, че играх добре и съм много доволен от старта си на US Open. Милман през миналата година показа на какво е способен и затова излязох на корта с голям респект към качествата му“, призна Надал.

В следващия си мач Матадора ще се изправи срещу друг австралийски тенисист – Танаси Кокинакис, който записа успеех с 6:3, 7:6 (8), 6:7 (4), 6:2 над Иля Ивашка от Беларус.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА