Last news in Fakti

28 Август, 2019 11:28 1 719 2

Руснак ще заеме мястото на Фабрини в ЦСКА

  • давидов-
  • заместник-
  • проблеми-
  • форма-
  • фабрини-
  • цска

"Червените" ще започнат да разчитат на Денис Давидов

Руснак ще заеме мястото на Фабрини в ЦСКА - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА остана без Диего Фабрини, който настоя да напусне клуба и вече носи екипа на Динамо (Букурещ). След изненадващото оттегляне на италианеца веднага възникна въпросът кой ще го замени. „Червените” си имат подобен футболист – Тиаго Родригес, но той не е достатъчен.

ЦСКА обаче няма да търси заместник на Фабрини, защото си има такъв. Това е Денис Давидов. Руснакът имаше проблеми с адаптация, беше изостанал доста с подготовката, а и на главата му се струпаха доста притеснения извън терена. Първо трябваше да пътува до Москва заради операция на болната му майка. След това самият той се разболя и се наложи да бъде на системи в столична болница.

Давидов не само е преодолял проблемите, но вече е започнал да тренира максимално добре, пише "Блиц". Той е впечатлил Люпко Петрович на последните занимания и съвсем скоро ще го видим на терена. Вероятно не срещу Левски, но със сигурност след паузата на първенството заради мачовете на националните отбори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    2 1 Отговор
    Пуснете в неделя новият австралиец,той е готов за нашият смешен на забавен каданс футбол!
  • 2 Кой68

    0 0 Отговор
    Люпко ще си има компания при майстор Миро...