Last news in Fakti

29 Август, 2019 13:01 908 0

Генчев: Треньорската смяна е нож с две остриета

  • генчев-
  • марселиньо-
  • пресконференция-
  • смяна-
  • стоев-
  • лудогорец-
  • марибор-
  • лига европа

"Работата, която трябваше да свършим за тези два-три дни, беше доста" заяви временният треньор на Лудогорец

Генчев: Треньорската смяна е нож с две остриета - 1
Снимка: ludogorets.com

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев даде официалната си пресконференция пред реванша в Словения. "Орлите" гостуват на Марибор днес от 21:15 часа след 0:0 в първата среща в Разград. Българският национал Марселиньо също взе участие в пресконференцията.

"Ситуацията е доста изненадваща, нещата се развиват бързо. Треньорската смяна е нож с две остриета. Надявам се в случая резултатът да е позитивен и футболистите да са готови да дадат най-доброто от себе си във важния мач", каза Генчев.

"Ситуацията между Марселиньо и предишния треньор беше изчистена. Надявам се, че той ще бъде готов да даде най-доброто от себе си. Не очаквайте точно сега да ви кажем какъв ще е подходът ни. Марибор играе като домакин, имат богат опит в европейските турнири, готови сме за всякакъв вариант - дали ще играят офанзивно, или по-дефанзивно. Готови сме да отговорим на всичко", коментира младият треньор.

"Направили сме стратегия и план за мача. Дано това, което сме приготвили за мача, ни донесе успех. Притеснения нямам, нещата се развиха доста бързо. Работата, която трябваше да свършим за тези два-три дни, беше доста. Нямахме време за притеснение, аз съм доста спокоен всъщност. Увереност ми дава и настройката на футболистите", продължи Генчев.

"В първия мач Марибор наистина игра доста защитно, но те бяха с човек по-малко. Днес ще играят сигурно по-офанзивно, но както и да играят, ние имаме вариант за противодействие. Футболистите усещат какъв е моментът и се надявам да направят най-доброто на терена. Дали сме тренирали дузпи? Един футболист или може да ги бие, или не може. Надявам се да приключим в редовното време, с успех за нас", добави Генчев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА