29 Август, 2019 14:28 1 683 0

Коби Брайън и Шакил О'Нийл се захапаха

  • брайън-
  • о'нийл-
  • закачка-
  • мързел-
  • ла лейкърс-
  • забележка

Брайън обвини Шак, че е бил мързелив

Коби Брайън и Шакил О'Нийл се захапаха - 1
Снимка: БГНЕС

НБА легендите Шакил О'Нийл и Коби Брайън се захапаха на тема професионализъм години, след като спряха с баскетбола.

Брайънт упрекна бившия си съотборник в Лос Анджелис Лейкърс (1996–2004), че е мързелив и каза, че с неговите физически дадености, спокойно би могъл да бъде сред най-добрите в света.

"Не съм виждал по-силен човек от него. По принцип високите хора са малко по-срамежливи, но не и той. Не се интересуваше от нищо на игрището и можеше да имам 12 шампионски титли, ако не беше мързеливият му задник", коментира Брайънт в интервю.

Малко след това последва отговорът на О'Нийл в социалните мрежи: "Щеше да имаш 12 титли, ако подаваше повече топката. Хората не правят статуи за това, че тренираш здраво, а за това какво си спечелил", написа той, а малко по-късно изтри поста си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА