Last news in Fakti

29 Август, 2019 15:54 911 0

Смолинг е много близо до Рома

  • рома-
  • наем-
  • магуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • солскяер

Защитникът на Манчестър Юнайтед не попада в плановете на Оле Гунар Солскяер

Смолинг е много близо до Рома - 1
Снимка: БГНЕС

В Рома най-после си намериха нов защитник. След като бяха споменавани имената на Даниеле Ругани от Ювентус и Деян Ловрен от Ливърпул, в крайна сметка “вълците” ще привлекат защитника на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг, съобщава “Скай спорт”.

Сделката ще е за едногодишен наем без опция за откупуване. Римляните ще платят на Юнайтед трансферна сума в размер на 3 млн. евро. Всички детайли между двете страни са уточнени, като играчът също е дал своето съгласие. През миналия сезон Смолинг беше твърд титуляр за “червените дяволи”, но след идването на Хари Магуайър на “Олд Трафорд” английският национал трябваше или да се примири с ролята на резерва, или да си търси нов отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА