Last news in Fakti

30 Август, 2019 11:28 989 2

Генчев: Доста потреперихме

  • генчев-
  • марселиньо-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • класиране-
  • марибор-
  • плейоф

"Класирането по този начин е по-сладко", смята временният наставник на Лудогорец

Генчев: Доста потреперихме - 1
Снимка: ludogorets.com

Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев коментира представянето на отбора в реванша с Марибор, завършил 2:2. Равенството класира "орлите" в групите на Лига Европа за четвърти път. За Генчев това беше дебют начело на шампионите, след като зае поста на уволнения Стойчо Стоев.

Младият треньор съобщи след реванша в Марибор, че Джоди Лукоки на този етап остава в отбора. Играчът беше спряган за трансфер в Турция и не попадна в групата на "орлите" за гостуването в Словения.

"Всички сме доволни, накрая потреперихме, но в крайна сметка постигнахме каквото искаме. Можеше много по-рано да си осигурим класирането, но Лудогорец винаги участва в луди мачове, и днес не се различаваше“, коментира пред Диема Спорт Станислав Генчев.

„Предпочитахме да изберем опитни играчи за мача. Имахме добро владение над топката точно поради тази причина. Играчите има самочувствие, но допуснахме грешки през второто полувреме. Ако бяхме запазили хладнокръвие, можеше да спечелим. Но всичко е наред щом краят е хубав", каза треньорът на "орлите".

„Марселиньо е много класен играч. Затова го предпочетох пред Битон, заради опита. Той показа точно защо беше избран за този двубой и ни помогна изключително много“, добави Генчев.

„След 2:0 се получи леко отпускане. Говорехме затова на почивката, но такава е психиката на играчите. Трябва да работим върху тези неща. Класирането по този начин е по-сладък. Първо трябва да видим в каква група ще попаднем. Опонентите ще са по-добри от Марибор, затова трябва и ние да сме по-добри във всички аспекти на нашата игра", каза спецът.

"Има разговори с различни футболисти, но няма нищо официално към момента. Лукоки все още е част от отбора и няма да напуска на този етап", добави Станислав Генчев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пане

    2 2 Отговор
    Ако искате да заложите на отбор който винаги ще загуби в евротурнирите - изберете Левски.