Last news in Fakti

30 Август, 2019 14:00 1 116 1

Марселиньо: Щастлив съм, че се завърнах с гол

  • марселиньо-
  • гол-
  • завръщане-
  • радост-
  • марибор-
  • лудогорец-
  • лига европа

"Лесно в Лига Европа няма", заяви халфът на Лудогорец

Марселиньо: Щастлив съм, че се завърнах с гол - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Лудогорец Марселиньо не скри радостта си от факта, че “орлите” за четвърти път си осигуриха участие в групите на Лига Европа. Българският шампион стигна до 2:2 като гост на Марибор и с повече голове на чужд терен си осигури класирането за груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир.

Марселиньо изрази задоволството си от факта, че се завърна сред титулярите на Лудогорец със страхотен гол.

“Много труден мач. През първото полувреме контролирахме случващото се на терена. След почивката не играхме добре. Не държахме топката и оставихме инициативата на съперника. Най-важното обаче е, че в крайна сметка влязохме в групите на Лига Европа", каза националът на България.

“Винаги се радвам, когато мога да помогна на отбора. Да се завърна с такъв гол, наистина ме кара да се чувствам щастлив. Претенции с кои отбори ще сме в една група, нямам. Лесно няма как да има. Това е Лига Европа, където ни очакват някои от най-добрите отбори на Стария континент”, допълни Марселиньо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    2 3 Отговор
    Тоя става за премиер ! Уникален интригант и двуличник, уж треньора го беше изгонил, а то кво стана накрая