Last news in Fakti

2 Септември, 2019 05:15 1 552 0

Игуаин се обясни в любов на Ювентус

  • игуаин-
  • ювентус-
  • любов-
  • наполи-
  • коментар

"Обичам тази фланелка, този клуб и тези фенове", заяви аржентинският нападател

Игуаин се обясни в любов на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин коментира драматичния успех на тима с 4:3 над Наполи в дербито от втория кръг на Серия "А". Опитният голмайстор обясни как се превърна само за няколко седмици отново в основен играч за шампиона на Италия.

"Те вкараха два бързи гола, а това не бива да се допуска. Загубихме контрол над играта. Те изравниха резултата, но все пак спечелихме. Това е много важен успех. Имаме какво да подобрим в играта на целия отбор", започна нападателят на "черно-белите".

"Дойдох тук с мотивацията да остана. Обичам тази фланелка, този клуб и тези фенове. Още от първата секунда, когато пристигнах, в главата ми беше идеята да остана", завърши Игуаин.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА