Last news in Fakti

1 Септември, 2019 13:57 859 1

Георги Миланов помогна за убедителен успех на МОЛ Фехервар

  • мол фехервар-
  • миланов-
  • гол-
  • победа

Българският национал отбеляза гол за 2:0

Георги Миланов помогна за убедителен успех на МОЛ Фехервар - 1
Снимка: БГНЕС

Националът Георги Миланов отбеляза гол за убедителната победа на МОЛ Фехервар над Кишвара с 3:0 в поредния кръг на унгарското първенство. Българският халф се разписа в 56-ата минута с глава, а четвърт час преди края беше заменен от Акош Елек.

За МОЛ Фехервар това беше пета победа от пет мача в шампионата. Резултата откри Висар Муслиу в 41-ата минута, а в началото на второто полувреме Миланов удвои аванса на домакините. Той засече с глава центриране на близката греда и майсторски отклони топката в мрежата.

В 77-ата минута Армин Ходжич оформи крайното 3:0 за МОЛ Фехервар, който е начело в класирането с пълен актив от 15 точки. Втори е Мезьокьовешд-Жори с 12 точки, следван от Дебрецен и Кишвара с по 9 пункта.

На четвърто място със 7 точки излезе Академия Пушкаш на Камен Хаджиев. Днес тимът на българина завърши 1:1 като гост на Залаегерсег, а Хаджиев игра пълни 90 минути.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски

    2 1 Отговор
    Пропадняк Забрави най добри те си приатели с които е пораснал станал "звездъ" . Палячоо а забрави ли как продаваше маслините от вас за 1левче .