2 Септември, 2019 17:55 2 485 3

От Витоша Бистрица към Царско село: Ах, колко жалко е да си от околовръстното

  • витоша бистрица-
  • декларация-
  • скандал-
  • царско село-
  • никола спасов

Бистричани с остра декларация срещу Никола Спасов и неговия клуб

От Витоша Бистрица към Царско село: Ах, колко жалко е да си от околовръстното - 1
Източник: БГНЕС

Един от участниците в еfbet Лига Витоша Бистрица излезе с остра декларация срещу друг участник в първенството, а именно последният опонент на бистричани - Царско село. Декларацията се появява на официалната Фейсбук страницата на ФК Витоша Бистрица, само ден след като те успяха да победят Царско село с 3-2 в мач от 8-ия кръг на efbet Лига.

Ето и текстът на декларацията, която публикуваме без редакторска намеса:

Ах, колко жалко е да си от околовръстното...

Уважаеми г-н Спасов,

Четири години след като стигнахте своя връх в кариерата си, печелейки Купата и Суперкупата на България с Черно море, вчера, както много често се случва в живота, стигнахте и своето дъно. Внимателно изслушахме коментарите ви след края на двубоя в Бистрица и на база изречените от вас думи, че e "нещастие за родния футбол, щом този отбор на Витоша е взел трите точки", спокойно можем да заявим следното:

Нещастие за родния футбол е не фактът, че Витоша (Бистрица) ви победи вчера. Нещастие за родния футбол е, че изобщо се стигна до такъв мач с ваше присъствие в майсторската ни група.

Нещастие е, че говорите за съдийство, след като вие и вашият клуб най-малко имате право да коментира мъжете в черно на база миналия ви сезон във Втора лига.

Нещастие е, че уж уважаван като вас представител на треньорската гилдия не може достойно да приеме поражението си и за да замаже очите на "богопомазания" си шеф, гонещ фенове по централните улици на София, хвърля вината върху всеки друг, но не и върху себе си и играчите си.

Нещастие е, че след 20 години треньорска кариера нямате възможност сам да избирате играчите си, да определяте състава си, да правите разборите си и пр., и пр.

Нещастие е, че уж трябва да бъдете пример за поведение на по-младите ви колеги.

Но най-голямото нещастие на вас и на вашия клуб, г-н Спасов, е, че колкото и нагоре да се опитате да стигнете, Бистрица винаги ще е над вас, а вие ще сте просто едно самозвано село, там долу, на неслучайно място - на околовръстното...


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    3 2 Отговор
    А да си след околовръстното е гот.А???
  • 2 Така е Царско село е Боклук

    3 0 Отговор
    ЦАРСКО СЕЛО Е ТЪПО МЯСТО, ПОНЕ ДА ГО БЯХА НАПРАВИЛИ ПО-НАДОЛУ В МАЛИНОВА ДОЛИНА ИЛИ НА БЕЗБРОИ ДРУГИ МЕСТА В СОФИЙСКОТО ПОЛЕ . . . ТЕ СА НА 50 МЕТРА ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО И ЗИМАТА Е САМО МЪЛА, ЛЕД И СМОГ. А СЪС СИГУРНОСТ "СОБСТВЕНИКА" НА ТЕРЕНИТЕ СЛЕД ГОДИНА-ДВЕ ЩЕ СЕ ПОЛАКОМИ И ЩЕ НАЦВЪКА ТАМ 10 КООПЕРАЦИЙКИ

    Коментиран от #3

  • 3 Така е

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Така е Царско село е Боклук":

    Той Стойньо си ги цвъка, даже понеже е на някой си човек, ги цвъка едни такива големи, а уж там е за ниско застрояване. И какво е това Царско село, изградено в землището на село Драгалевци. Утре може да поискат и кмет да си сложат. Не, че сегашния от район Витоша не им е удобен.