14 Септември, 2019 10:57 1 280 6

ЦСКА прави съвместно дружество с държавата

  • дружество-
  • министерство на младежта и спорта-
  • цска-
  • финанси-
  • ганчев

То ще е между "червения" клуб, Министерството на младежта и спорта и "Сердика спортни имоти" ЕАД

ЦСКА прави съвместно дружество с държавата - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА обяви на официалния сайт на клуба, че създава съвместно дружество "джойнт венчър" (комбиниране на ресурсите на две или повече различни организации за определена цел или задача). Министерството на младежта и спорта и "Сердика спортни имоти" ЕАД.

Ето съобщението на "червените":

"Армейци,

Уведомяваме ви, че към настоящия момент се финализират преговорите между ЦСКА, Министерството на младежта и спорта и "Сердика спортни имоти" ЕАД за създаване на съвместно дружество "джойнт венчър".

В неговия капитал държавата ще участва с апортна непарична вноска, представляваща правото на собственост върху стадион "Българска армия" и тренировъчна база "Панчарево", а ЦСКА от своя страна равнопоставено ще внесе и осигури финансовите средства и инвестиции, необходими за цялостното завършване на съоръжението в модерен и функционален вид, отговарящ на най-високите критерии на УЕФА.

Своевременно ще ви информираме за развитието на нещата и предприетите от двете страни стъпки".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гл ползвам стрийминг

    0 1 Отговор
    Всички футболни отбори в България да имат аматьорски статут
  • 2 Джуджето

    5 2 Отговор
    Колко е важно да се легализираш!!!!! Няма значение че си бивш престъпник, мутра
  • 3 Пената от Мировяне

    2 2 Отговор
    Ние ще сме втория отбор с държавно участие след ГМО ФК ,, Леффка Драгойчева-Лагфчис,,1992
  • 4 Порно

    2 2 Отговор
    Това е класическа схема за скрита приватизация. Ще оценят стадиона за 2 милиона , микрето ще внесе 100 хиляди отгоре , и хоп - държавата няма думата..
  • 5 ЛЕВСКИ 1914

    4 3 Отговор
    И 5 емблеми да им купи Ганчо Литекс НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ Цска.
  • 6 Кумчо Вълчо

    2 2 Отговор
    Откъде накъде,съвместно дружество с държавата?????????????? Егати наглоста ,боко я кара все едно му е бащиния.Не такъв простак тая земя не е раждала и няма да роди повече.
    Ние сме най-глупавия,прост, волски, тъп народ, който не може даже да си избере що-годе някакъв човек който да не се гаври поне с него.