15 Септември, 2019 01:00 1 437 1

Санчес: Дойдох в Юнайтед в неподходящ момент

  • санчес-
  • манчестър юнайтед-
  • момент-
  • промени-
  • интер-
  • лукаку

"В клуба имаше много промени и това ми подейства зле", призна чилиецът

Санчес: Дойдох в Юнайтед в неподходящ момент - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Интер Алексис Санчес коментира неуспешния си престой в Манчестър Юнайтед. Чилиецът смята, че основната причина да не успее да се докаже на "Олд Трафорд" е, че е пристигнал в клуба в неподходящо време.

"Лукаку и аз тренирахме доста добре, но се нуждаехме от повече време на терена, за да достигнем пълния си потенциал. Погледнато ретроспективно, изглежда идването ми в Юнайтед бе в неподходящия момент. В клуба имаше твърде много промени. В такъв момент е трудно да намериш правилния ритъм", смята Алексис.

След това той сподели и няколко думи за решението си да отиде в Интер, както и за съотборника си Ромелу Лукаку.

"Тук виждам желание за победи и затова дойдох. Това бе причината и Лукаку да дойде тук. Дали ще успеем? Ще ви кажа в края на сезона. Лукаку? Може да търсите доста дълго време и да не намерите футболист като него никъде по света", допълни чилиецът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ..ком

    2 1 Отговор
    я се махай в Чилито