Last news in Fakti

19 Септември, 2019 12:26 1 210 1

Почетино: Разочарован съм от всички!

  • почетино-
  • тотнъм-
  • олимпиакос-
  • равенство-
  • разочарование-
  • шампионска лига

"Имахме план, но футболистите не го изпълниха", заяви ядосаният мениджър на Тотнъм

Почетино: Разочарован съм от всички! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не скри разочарованието си след равенството 2:2 с Олимпиакос от груповата фаза на Шампионската лига, при което "шпорите" изгубиха преднина от 2 попадения.

"Много съм разочарован. Имахме ясен план, но футболистите не се придържаха към него. На почивката им го казах. Допуснахме много грешки, след една от тях стана гола, с който Олимпиакос намали", каза Почетино.

"Не показахме нужната агресия и желание да се борим за всяка топка. Това беше проблемът, а не тактиката. На това ниво трябва да превъзхождаш съперника първо като желание, а след това като качества. Отговорността е на всички и съм разочарован от всички. От началото на сезона получаваме много голове и това трябва да се промени", добави аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 до Поч

    3 0 Отговор
    Каквото да им говориш,те си бяха реши да си вземат почивен ден.Една екскурзия безплатно до Гърция няма да им се отрази зле.