Last news in Fakti

20 Септември, 2019 05:18 2 917 0

Катастрофален антирекорд за Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • антирекорд-
  • удар-
  • врата-
  • псж-
  • шампионска лига

За първи път от 10 години мадридчани не отправят точен удар към вратата на противника

Катастрофален антирекорд за Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид беше разбит в Париж от френския шампион Пари Сен Жермен. Срещата от първия двубой на двата отбора от група "А" в Шампионската лига завърши 3:0 за домакините.

Двубоят ще се запомни освен със слабата игра на възпитаниците на Зинедин Зидан и с това, че те не отправиха нито един точен удар във вратата на съперника. В това число не влизат отменените голове на Бейл и Бензема, съответно заради игра с ръка и засада.

Подобно нещо не се е случвало от 10 години или 578 поредни официални мача.

В другият двубой от групата Галатасарай и Бруж завършиха при резултат 0:0. Така ПСЖ оглавяват класирането с 3 т., Галатасарай и Брюж са с по 1т., а Реал Мадрид е последен без актив.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА