Last news in Fakti

19 Септември, 2019 13:29 2 325 4

Зинедин Зидан: Провалихме се!

  • зидан-
  • недоволство-
  • форма-
  • реал мадрид-
  • унижение-
  • псж-
  • шампионска лига-
  • вина

"Когато побеждаваме, заслугата е на всички, а когато губим, всички сме виновни", заяви специалистът

Зинедин Зидан: Провалихме се! - 1
Снимка: БГНЕС

Представянето на Реал Мадрид срещу Пари Сен Жермен беше под всякаква критика и Зинедин Зидан го призна. Крайното 0:3 беше най-малкото, с което се отърваха футболистите на испанския гранд, а техният треньор потърси причините за слабата игра.

"Липсваше ни интензивност. Загубихме много единоборства, а това винаги прави нещата сложни, когато насреща е отбор от класата на ПСЖ. Те са много силен отбор, създадоха доста положения. Обезпокоен съм най-вече от факта, че моите футболисти не бяха на нивото, което се изисква в този турнир и срещу такъв съперник", откровен бе Зизу.

"Домакините бяха по-добри от нас във всичко. Най-вече в скоростта, в динамиката. Не мога да го приема. Знаехме, че ще бъдем подложени на натиск, но ние в нито един момент не влязохме в мача. Обикновено създаваме много положения. Отмениха два гола, но въпреки това ситуациите в наша полза бяха твърде малко", каза още Зидан.

"Когато побеждаваме, заслугата е на всички, а когато губим, всички сме виновни. Интензивността е най-важното нещо във футбола. Може да играеш зле, но когато тичаш и се бориш, когато печелиш единоборства, може и да победиш. Ние не направихме нищо от това", не скри разочарованието си французинът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    6 4 Отговор
    кво се провалихте направо се усрахте приличахте на бг отбор изгубих 10 лв заради вас слабаци
  • 2 Преброяване на бесните язовци

    8 0 Отговор
    "Когато побеждаваме, заслугата е на всички, а когато губим, всички сме виновни." Много умна мисъл е това. Да не е цитат на Божинката?
  • 3 ФЕН НА РЕАЛ

    3 0 Отговор
    Истината е ,че нямаше качествени трансфери това лято,старите лица трябва да се разкарат по най бързия начин ,трябват ни Мбапе,Погба,Канте ,Ван Дайк -задължително ,трябва ни лидер като Роналдо ,задължително Роберто Ферминьо -стахотен играч .Футболисти като модрич ,кроос ,марсело ,рамос ,бензема са изхабени вече за любимия ни отбор ,общо взето сезона ще е отново провален ,но вината не е в Зидан ,а в Флорентино Перес.Едиствения играч за който се пребори лятото Еден Азар е объркан не знае къде се намира ,онова лапе жоао феликс задължително трябваще да го вземем, а го изтървахме в атлетико ---СРАМОТА и в същото време се чудим как да вземем ония наркоман НЕЙМАР за ко ни е ??Да си прай циганските номера ? Не мерси ,това не е истинския Реал Мадрид това е една банда продажници ...Страх ме е да гледам ЕЛ КЛАСИКО ДРУГИЯ МЕСЕЦ ,ОНИЯ ЩЕ НИ ОДЕРЪТ ЖИВИ ....

    Коментиран от #4

  • 4 Друг фен на Реал

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "ФЕН НА РЕАЛ":

    Качествени играчи има. Трябва ни качествен треньор. Не трябваше да се връща Зидан. Трябва някой като Мориньо.