Last news in Fakti

23 Септември, 2019 10:29 1 325 0

Партизан сломи Цървена звезда в голямото дерби на Сърбия (ВИДЕО)

  • партизан-
  • цървена звезда-
  • дерби

Първа загуба за "звездашите" в местния шампионат

Партизан сломи Цървена звезда в голямото дерби на Сърбия (ВИДЕО) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Партизан победи Цървена звезда с 2:0 в голямото дерби на Сърбия, нанасяйки първо поражение на големия си съперник за настоящия сезон в местното първенство.

И двете попадения в мача паднаха в самия му край. В 83-тата минута Сейдуба Сума реализира за 1:0 за "громарите", а в третата минута на даденото от съдияа продължение Зоран Тошич покачи на 2:0, слагайки точка на спора.

Между двата гола съставът на Цървена звезда остана с 10 души на терена след червен картон на Милош Вулич.

В класирането Цървена звезда е на четвърто място с 18 точки от седем мача, докато Партизан е пети с една по-малко и същия брой изиграни срещи. Лидер с 21 точки, Бачка Топола, които обаче са изиграли два мача повече от именитите си съперници в шампионата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА