Last news in Fakti

23 Септември, 2019 11:37 1 121 1

Бен Фостър: Скоро Сити ще мушне и 10-ка на някого

  • висша лига-
  • бен фостър-
  • манчестър сити-
  • уотфорд

В събота шампионите от Манчестър попиляха Уотфорд с плашещото 8-0

Бен Фостър: Скоро Сити ще мушне и 10-ка на някого - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Вратарят на Уотфорд Бен Фостър коментира 8-те гола, които Манчестър Сити заби във вратата му през уикенда във Висшата лига на Англия. Пред медиите на Острова Фостър предупреди колегите си, че не всички ще имат този късмет и някои могат да вадят топката от мрежата и 10 пъти.

"Няма да чакаме дълго, за да видим как ще вкарат 10 гола. Можеха да го направят и срещу нас", сподели вратарят на Уотфорд, който инкасира 5 от попаденията за "отрицателния" интервал от 18 минути.

"5:0 на полувремето ме накара да се почувствам в безтегловност, качиха ме на Луната. Като вратар, идеята е да се справиш, да допуснеш 1 или два гола максимум. Но това, което направиха, е просто невероятно. Няма да бъде далеч денят, в който играчите на Гуардиола ще вкарат 9 или 10 гола. Доста са бързи и креативни, трудно е да бъдат спрени. На моменти беше просто страшно - създават положение след положение", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    0 0 Отговор
    И там черното тото върви здраво.