Last news in Fakti

25 Септември, 2019 09:37 727 0

ЦСКА продължава напред за Купата

  • цска-
  • локомотив горна оряховица-
  • купа на българия-
  • давидов-
  • уот

"Червените" се справиха с Локомотив Горна Оряховица

ЦСКА продължава напред за Купата - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА не изпита никакви трудности при визитата си на Локомотив (Горна Оряховица) от 1/16-финалите за Купата на България. "Червените" спечелиха с категоричното 3:0 двубоя, игран на стадион "Локомотив".

С два гола за успеха се отчете Тони Уот (55',62'), а един добави Денис Давидов (20'), за когото това бе дебютно попадение с екипа на столичани в първия му мач като титуляр.

Така "армейците", водени от Люпко Петрович, се класираха за осминафиналите на турнира, където тепърва ще очакват да научат името на съперника си.

Двубоят започна с видимо преимущество на "червените", които обаче не създаваха сериозни ситуации.

При първата си такава падна и първото попадение в срещата. Денис Давидов получи пас пред наказателното поле от Отабор, след което се измъкна от опеката на играч на домакините и със страхотен шут вкара топката в мрежата на Василев за 1:0.

Гостите от София продължиха с по-добрата игра от съперника и до края на полувремето създадоха още няколко добри възможности за гол, при едно от които Денис Давидов завъртя топката, но коженото кълбо се спря в гредата.

Така на почивката резултатът остана 1:0 в полза на ЦСКА.

Втората част започна вихрено за гостите и след само 10 минути игра от нея те вече водеха с 2 попадения. Греъм Кери центрира от пряк свободен удар, а Тони Уот отбеляза красив гол с плонж - 2:0.

Дори след втория гол "армейците" не отлепиха крак от педала на газта и продължиха да търсят попадения във вратата на домакините в днешния двубой. Това си каза думата и в 62-ата минута Тони Уот реши всичко в мача. Шотландският таран бе изведен от Тиаго, след което премина двама бранители и вратаря на "железничарите", за да отбележи на празна врата, оформяйки крайното 3:0.

До края ЦСКА можеше да отбележи още голове, но в крайна сметка до такива не стигна, а столичани се класираха в следващия етап на надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА