Last news in Fakti

26 Септември, 2019 11:27 2 182 1

Голяма издънка за ПСЖ

  • псж-
  • реймс-
  • неймар-
  • изненада-
  • загуба

Френският шампион загуби домакинството си на Реймс с 0:2

Голяма издънка за ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Френският първенец ПСЖ изненадващо загуби у дома от Реймс с 0:2 в среща от междинния седми кръг на Лига 1. Голямата звезда на парижани Неймар, който вкара победни голове в предните два кръга, този път игра посредствено и отправи само два удара към вратата на противника.

Хасан Камара (29) прати топката в мрежата, пазена от Кейлор Навас, след като с глава засече центриране на Маршал Мунетси, а в добавеното време Булай Диа (90+4) със задна ножица оформи крайния резултат.

Това е първа шампионатна загуба за ПСЖ на "Парк де Пренс" от май 2018 година, когато поражението дойде също с 0:2, но от Рен. След това парижани записаха 20 победи и две равенства на своя стадион за първенство, но Реймс сложи край на тази серия. За първи път от 44 шампионатни срещи ПСЖ не успя да отбележи попадение, спирайки рекордната си серия.

И след загубата ПСЖ продължава да е лидер с 15 точки, колкото има и вторият Анже, но с по-лоша голова разлика. Реймс се изкачи на осмата позиция с 11 точки.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубенов

    1 0 Отговор
    Ако на този гол се казва задна ножица, убий тИ мЪ!