Last news in Fakti

26 Септември, 2019 15:28 1 284 2

Венгер: Манчестър Юнайтед е мечтана дестинация

  • венгер-
  • мениджър-
  • кандидат-
  • солскяер-
  • селекция-
  • нужда-
  • играчи-
  • подсилване-
  • манчестър юнайтед

Французинът е изненадващ кандидат за мениджър на "червените дяволи"

Венгер: Манчестър Юнайтед е мечтана дестинация - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед започна сезона колебливо и бе засипан с редица критики, след като успя да спечели само два от първите си шест мача във Висшата лига. Късно снощи “червените дяволи” се измъкнаха на косъм от нов голям провал и успяха да отстранят Рочдейл след изпълнение на дузпи, а играта за пореден път бе доста под очакваните стандарти на рекордьора по титли в Англия.

Това естествено доведе и до нова доза спекулации относно бъдещето на Оле Гунар Солскяер и евентуални негови заместници. Изненадващо в тази група попадна и бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер, който може да се похвали с три титли при престоя си при “артилеристите”.

“Манчестър Юнайтед е мечтана работа за всеки мениджър. За всеки мениджър, разбира се, който има увереност и кураж за тази работа. По мое мнение те имат нужда от четирима футболисти, за да променят нещата. Смятам, че този състав е готов да се конкурира с останалите и изобщо не е толкова далеч, колкото смятат хората.

В момента те нямат стил на игра и преса. Имат отбор, но този отбор трябва да бъде трениран и да израства. Както казах вече, нуждаят се от четирима играчи, за да бъдат конкурентоспособни на всички фронтове. Няма да кажа имена, защото ще станат заглавия навсякъде, но знам кои са.

Нямат нужната креативност, играчи, които да могат да дриблират през защитата и да създават хаос. Никой в момента не се изправя един на един със защитник, да го преодолее и да внесе хаос. Както вече казах, Манчестър Юнайтед е мечтана работа за всеки и аз имам куража за нея, имам и идеите”, заявява уверено Арсен Венгер.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Топчия

    4 3 Отговор
    Хахахахахах тия ако вземат дедо Венгер ще се спукам от смях 😂😂😂
  • 2 шоп

    2 1 Отговор
    Тоя френски дедо май е решил да се пенсионира в Англия.ако стане треньор на Man United трябва да му купят един кашон дъвки за да може по време на мачовете да джвака и да прилича на сър Алекс и тогава Man United ще бие всичко наред.