Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 17:29 761 0

Солскяер остава в Юнайтед дори и да падне от Ливърпул

  • солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • оставане-
  • ливърпул-
  • загуба-
  • директори-
  • търпение-
  • уволнение

Директорите в клуба са твърдо решени да бъдат търпеливи с норвежеца

Солскяер остава в Юнайтед дори и да падне от Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Оле Гунар Солскяер ще запази поста си на мениджър в Манчестър Юнайтед и при загуба срещу Ливърпул на "Олд Трафорд" следващата неделя, съобщава британският всекидневник "Таймс".

Директорите в клуба са твърдо решени да бъдат търпеливи с норвежеца и дори са провели няколко срещи с него относно трансферните планове през следващото лято. Солскяер изглеждаше като сигурен напускащ след третото поражение през сезона в неделя, което остави Юнайтед на 12-о място в класирането и с две точки над изпадащите.

Източници на "Таймс" от "Олд Трафорд" обаче твърдят, че норвежецът няма да напусне нито преди мача с Ливърпул, нито след него, какъвто и да бъде резултатът.

През настоящата седмица самият Солскяер заяви, че срещата с Ливърпул е "перфектната възможност" за неговият отбор да излезе от временната криза. Един успех ще прекрати и серията на мърсисайдци, които са на прага на рекорда на Манчестър Сити от 18 поредни победи във Висшата лига, което несъмнено ще има значителни последствия в двете съблекални.

Последната победа на Ливърпул на "Олд Трафорд" е от сезон 2013/2014, а в предстоящия мач в игра за Юнайтед ще се завърне звездата на отбора Пол Погба. Той пропусна последните два двубоя на отбора си заради травма в глезена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА