Last news in Fakti

12 Октомври, 2019 10:05 839 2

Младежкият ни национален отбор загуби от Сърбия

  • младежки национален отбор-
  • u-21-
  • българия-
  • сърбия-
  • евро 2021-
  • загуба за българите

Снощната среща не предложи кой знае какви футболни достойнства

Младежкият ни национален отбор загуби от Сърбия - 1
Снимка: bfunion.bg/LAP.bg

Снощи младежкият национален отбор на България записа поражение с 0:1 от отбора на Сърбия в третия квалификационен мач от група 5 за Евро 2021. Единственото попадение на стадион "Славия" в Овча купел дойде в заключителната част на мача и бе дело на Филип Ступаревич.

В хода на двубоя и двата отбора удариха по една греда, от българска страна това стори Калоян Кръстев, а от сръбска Лука Илич.

Самата среща не започна обещаващо, като динамиката на мача не бе на особено високо ниво, а положенията пред двете врати - също не изобилстваха.

Това бе първа победа за Сърбия в квалификациите за Евро 2021, а пък за България първа загуба.

В другия двубой от нашата група отборите на Полша и Русия завършиха наравно - 2:2.

Класирането в група 5 след изиграването на снощните мачове:

1. Полша - 7 т.
2. Русия - 5 т.
3. Сърбия - 4 т.
4. България - 4 т.
5. Латвия - 1 т.
6. Естония - 0 т.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате СЕР ГЕЙ

    4 0 Отговор
    А кой е очаквал нещо друго ,а и те понтират по големите батковци ,кои ги долови тоя не ги трепе ,малките нема да останат по назад .Лъвове и лъвчета ,мили Боже ,срам за страховитото животно.
  • 2 544

    1 0 Отговор
    На тати мутра, висш чинтовник или олигарх отрочетата - какво очаквате от тия? В казармата и да маршируват и на бригада есента.