Last news in Fakti

16 Октомври, 2019 17:53 1 701 0

Алегри е все по-близо до Манчестър Юнайтед

  • ювентус-
  • манчестър юнайтед-
  • договор-
  • преговори-
  • алегри-
  • заплата

Италианецът дори е водил преговори с "червените дяволи" за параметрите на евентуалния му договор

Алегри е все по-близо до Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на Ювентус Масимилиано Алегри е много близо до това да замени Оле Гунар Солскяер на мениджърския пост в Манчестър Юнайтед. Според "Тутоспорт" италианският специалист вече е водил конкретни разговори с "червените дяволи", като дори са били обсъдени финансовите параметри по договора му. Според изданието на Алегри е била предложена по-висока заплата от тази, която получаваше в Ювентус. Тя бе в размер на 7.5 милиона евро.

"Тутоспорт" добавя, че Тотнъм също проявява интерес към Макс Алегри.

Евентуалното назначение на Алегри на "Олд Трафорд" пък ще улесни трансферите на Марио Манджукич и Емре Джан. Говори се, че бившият треньор на Юве ще взема в щаба си в Юнайтед Патрис Евра.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА