21 Октомври, 2019 16:55 923 0

Левски иска играч на ЦСКА 1948

  • хубчев-
  • цска 1948-
  • левски-
  • трансфер-
  • димитров-
  • гущеров

Хубчев и помощниците му са хвърлили око на Андон Гущеров

Левски иска играч на ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Още един роден играч е обсъждан от ръководството на Левски за зимната селекция, твърди “Меридиан Мач”. Треньорът Петър Хубчев и помощниците му са хвърлили око на Андон Гущеров. Звездата на ЦСКА 1948 е лидер при голмайсторите във Втора лига със 17 попадения от началото на сезона. Хубчев дори го гледа на живо в едно от домакинствата на “червените”. Бившият национален селекционер не крие, че има нужда от попълнения във всички линии. Освен това на “Герена” обявиха още в началото на годината, че приоритет ще бъдат родните футболисти.

Според “Меридиан Мач” от Левски вече са договорили с Ботев (Пловдив) привличането на Кристиан Димитров. Очаква се защитникът този път да облече синята фланелка, с която се размина на два пъти до момента. Не е ясно обаче дали от ЦСКА 1948 ще искат да се разделят с лека ръка с Гущеров, който е в основата на почти всички победи на отбора до момента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА