22 Октомври, 2019 14:45 1 004 2

Левски търси нов отбор на ненужен ганаец

  • мохамед-
  • левски-
  • неустойка-
  • търсене-
  • трансфер-
  • отбор

"Сините" не искат да плащат неустойка на Насиру Мохамед

Левски търси нов отбор на ненужен ганаец - 1
Снимка: levski.bg

Ръководството на Левски ще пробва да намери нов клуб на Насиру Мохамед по време на зимната пауза. Ако обаче не успее да го преотстъпи или продаде, то ще го задържи, защото няма намерение да плаща солидни неустойки за предсрочно прекратяване на контракта, съобщава „Тема Спорт“.

Крилото засега не успява да се аклиматизира към отбора. Той пристигна, след като „сините“ бяха стартирали участието си в евротурнирите. Дебютът му беше срещу АЕК (0:3) в Ларнака и се появи на терена през втората част, но не впечатли. След срещата Петър Хубчев разкри, че е разочарован от изявите му. Заради това и рядко прибягва до услугите му, въпреки че за играча бе платена трансферна сума.

25-годишният футболист пристигна на „Герена" за около 300 хиляди евро от шведския елитен Хекен. Ганаецът има само 5 мача за първенство. Във всичките влезе в игра като резерва, а броят на прекараните минути на терена е 48. Мохамед има един-единствен цял двубой за тима - при успеха с 5:1 за Купата срещу втородивизионния Спартак Варна. В тази среща той вкара гол.

До зимата шансовете Насиру да си "вдигне акциите" пред Хубчев няма да са много, след като игра слабо и в спаринга с Пирин Разлог (2:1). В проверката фланговият нападател получи контузия и заради нея не попадна в групата за домакинството на Арда (2:1).


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Печка Перник

    2 1 Отговор
    Да го пуснат с бежанците да пътува, / Моля промити мозъци да не ми определят коментара като расистки!
  • 2 Гениалната ъдржава

    0 1 Отговор
    Дет ша зимат ганайци да зимат роми направо, да "подберат" малки ромчета, да ги обучат хубаво . . . така и така сме отгледали 2 милиона ромчета